Margunn Haugenes om veteranen Silje Johansen (26):

–En spiller til å stole på

Trener Margunn Haugenes legger ikke skjul på viktigheten av å ha Silje Johansen med i sine rekker.

KRIGER: Silje Johansen er med i Medkila-stallen for første gang denne sesongen. Hun får skryt av trener Margunn Haugenes for sin evne som kriger i Medkilas forsvarsfirer. Her i duell med Kolbotns My Sørsdahl i kvalikkamp til toppserien på Harstad Stadion. Arkivfoto: Frank R. Roksøy 

sport

26-åringen går på en ny sesong med Medkila, og er med laget når hun for første gang dette året slutter seg til stallen som skal møte Fløya til treningskamp på Idrettsheia kunstgress i Salangen. Etter at hun valgte tribunen grunnet en vond lyske i årets første treningskamp mot Fløya, er hun nå tilbake i stallen som skal møte Fløya til årets andre treningskamp lørdag.

– Silje er en spiller som vi alltid kan stole på. Hun er viktig med sin rutine på nivået. Når hun er klar for kamp, så vet man veldig godt hva man får tilbake, sier Haugenes om backen.