Harstads nye leder ble bitt av basillen på tribunen i Narvik

Han fikk hockeyfeber på tribunen under en eliteseriekamp med Narvik. Nå har Tom-Gunnar Hansen overtatt styringen i Harstad.

IVRIG: Harstads nye ishockeyleder, Tom-Gunnar Hansen, fotografert på tribunen i Narvik under kamp med det daværende eliteserielaget. Fra venstre: søster Kristin Johnsen, sønnen Odin, stefar Inge Johnsen, Tom-Gunnar Hansen og hans samboer Hanne Skaugerud. 

sport

Hansen er nyvalgt leder i Harstad Ishockeyklubb. Han skal føre klubben videre i de kommende to årene, og overtar det som har vært et familiestyrt idrettslag siden stiftelsen i 2017. Avgått leder Ludvig Forthun, kona Bente Fotland og deres svigerdatter Siri Johansen utgjorde styret fram til årsmøtet før helga. Kun Fotland fortsetter som styremedlem.

– Det nye styret skal ta godt vare på klubben videre, sier Hansen, som er et ubeskrevet blad i Harstad-idretten.