Fikk støtte til ny fotballsommer

– Vi var aldri i tvil om at vi skulle gå på en ny runde med fotballsommer.

FOTBALLSOMMER: Siri Austgard (t.v.) og Camilla Rørvoll. 

sport

Det sier leder i FK Landsås, Siri Austgard, etter at fjorårets debutprosjekt «Sommerfotball for alle» ble en suksess blant barn og unge. Derfor søkte klubben igjen om fondsmidler til å gå i gang med prosjektet også denne sommeren. Nærmere bestemt så dreier dette seg om en sum på 39.500 kroner fra Gjensidigestiftelsen.

– «Sommerfotball for alle» er et prosjekt som er åpent for alle som ønsker det, uansett klubbtilhørighet. Aktivitetstilbudet skal gå over to ukedager i en måned, hvor hver av dagene skal inneholde fire timer med opplegg tilknyttet vårt idrettsanlegg. Her skal de tildelte kronene brukes til å lønne trenere fra egen klubb. De skal ha ansvaret for opplegget denne måneden, sier Austgard.