– Monica har humor, og så har hun vært litt streng innimellom

Monica Lindstrøm ble overrasket med kake, brus og gave fra spillerne.

GAVE: Spiller og styremedlem Karoline Nordmo overrakte en gave fra spillergruppa, og gir rosende ord til avgått trener Monica Lindstrøm. 

sport

Bautaen, som hun kalles av både spillerne og ledelsen i Harstad Håndballklubb, er ferdig med håndball for godt, ifølge Lindstrøm selv. Torsdag kveld ledet hun ei treningsøkt til 2.-divisjonslaget for kvinner for siste gang. Nå gjenstår noen økter med J11-laget, og turneringsdeltakelse i Landsås cup 28.–30. mai. Så er det slutt.

Med seg hjem fikk hun gave og mange godord. Før lyset ble slukket og døra stengt, var det kakemarkering for Lindstrøm, som har vært håndballtrener sammenhengende siden 1985. Med unntak av tre år, da hun var utenbys som flymekaniker i Forsvaret på Andøya, har hun hatt trenerverv enten i Harstad, Lia-Brage eller Landsås.