Turnering kun for lokale lag, men TIX kommer på scenen

Normalt ville det vært en håndballfest for tusenvis av deltakere. Kun lokale klubber får delta i Landsås cup i sommer.

ARRANGERER: - Vi ser det som en plikt å gi håndballen sjansen til å få en verdig sesongavslutning. Derfor setter vi alle kluter til for å arrangere Fagmøbler Landsås Cup den første helga i juni, sier Ronny Sørensen (t.v.), Jan Lindgren og Jnny Karlsen.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Som Harstad Tidende tidligere har omtalt, vil Håndballklubben Landsås gjennomføre Landsås cup i sommer etter fjorårets avlysning, men med ei turnering tilpasset koronarestriksjoner.Landsås cup samler normalt sett 1.600-1.700 håndballspillere, og ved siden har det vært en konsert for opp mot 3.000 tilskuere. Nå er det klart at kun lokale klubber får delta i år. Arrangøren har sett på ulike scenario, alt fra fullskalaturnering til ulike former for reduserte utgaver. Blant annet muligheten for ei turnering med lag fra hele region nord, som kan ta dagstur til Harstad uten overnatting.