Serieoppsettet er klart. Slik spilles Medkilas kamper

Årets første 1.-divisjonskamp for Medkila skjer 2. pinsedag – på bortebane.

TROPPEN: Medkilas stall. Bak fra venstre: Margunn Haugenes (hovedtrener), Line Anita Nermark (spillerutvikler/spilleransvarlig), Sara Berntsen, Ida Nylund, Natalie Dyring Hansen, Mette Skau, Miriam Vilnes Mjåseth, Sigrun Linaker Dybvik, Liv-Solveig Miklegard, Sarah Bendiksen (hospitant), Agnethe Mathisen, Kim Dolstra, Matias Olsen (fysisk trener) og Roy Berntsen (assisterende trener). Foran fra venstre: Kajsa Hveding Grønvold (hospitant), Sarah Martinussen, Lotte Fossem, Frida Nordgård Larsen, Emma Sjåfjell, Amalie Lian (hospitant), Hanne Larsen, Andrea Pålsdatter Hunstad, Maria Min Xiu Sørenes og Helene Alsos Höglin (hospitant). Ida Fjordbakk, Silje Johansen og Emilie Dahl var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: Frank R. Roksøy

sport

Medkila må reise til Hamar for sesongens seriepremiere. Mandag 24. mai, 2. pinsedag, skal laget i aksjon mot fjorårets tabelljumbo Fart på bortebane.

Medkila vant tilsvarende oppgjør i fjor 3-1 etter skåringer av Ida Fossem, Sara Berntsen og Kim Dolstra. Det gikk ikke like bra hjemme i Harstad. Der tok Fart seieren med 1-0, og det var lagets eneste seier i 2020.