Lysvik på Skånland-trening mandag kveld:

Kristian (17) truet med å legge opp om han ikke fikk bytte klubb – nå har HIL løst ham fra kontrakten

– Jeg er veldig glad for å endelig kunne trene for klubben som jeg ønsker å spille for.

GLAD: I sludd og snøbyger hadde Kristian Lysvik iført seg ny treningsdrakt og var med på Skånland-trening mandag kveld. Det skjedde etter at HIL hadde valgt å løse han fra kontrakten mandag formiddag. Foto: privat 

sport

Det påpekte en lettet Kristian Lysvik etter at han fikk beskjeden som han har lengtet etter i lang tid. For da Lysvik først underskrev en kontrakt med HIL tilbake i 2020, før Skånland kom på banen på høstparten og inviterte Lysvik på trening. Men da 17-åringen selv ønsket å bytte klubb for å vokste målet for Skånland, var det ikke noe som HIL ønsket å være med på. De forholdt seg til kontrakten, som hadde en sluttdato i mai 2023. Inntil tirsdag formiddag.

Les HILs kommentarer til sakens utfall her!