Holder maska etter vanskelige sesongforberedelser

Medkila tilpasser seg strenge retningslinjer for toppfotballen. Den gjør at spillere og trenere ikke aner om laget er beredt til å følge opp suksessen fra i fjor.

TROPPEN: Medkilas stall drøye fire uker før sesongstart. Bak fra venstre: Margunn Haugenes (hovedtrener), Line Anita Nermark (spillerutvikler/spilleransvarlig), Sara Berntsen, Ida Nylund, Natalie Dyring Hansen, Mette Skau, Miriam Vilnes Mjåseth, Sigrun Linaker Dybvik, Liv-Solveig Miklegard, Sarah Bendiksen (hospitant), Agnethe Mathisen, Kim Dolstra, Matias Olsen (fysisk trener) og Roy Berntsen (assisterende trener). Foran fra venstre: Kajsa Hveding Grønvold (hospitant), Sarah Martinussen, Lotte Fossem, Frida Nordgård Larsen, Emma Sjåfjell, Amalie Lian (hospitant), Hanne Larsen, Andrea Pålsdatter Hunstad, Maria Min Xiu Sørenes og Helene Alsos Höglin (hospitant). Ida Fjordbakk, Silje Johansen og Emilie Dahl var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: Frank R. Roksøy

sport

På grunn av koronasituasjonen er årets lagbilde av Medkila ulikt noen du har sett tidligere. For å kunne stille seg opp til fotografering på vanlig måte slik lagbilder så ut før 12. mars i fjor, må alle ha munnbind på.

Trener for 1.-divisjonslaget, Margunn Haugenes, syns fortsatt det er spesielt å forholde seg til toppfotballprotokollen, som gjør det mulig for Medkila å gå i gang med treningskamp til helga og seriestart 22. mai.