Rune tok meg seg to debutanter til det alternative Reistadløpet: – En magisk tur

– Det er en annen nerve og spenning når du står på startstrek med 1.000 andre.

TIL START: Familien Tøllefsen stilte sterkt. Fra venstre: Annette Tøllefsen, Solveig Tøllefsen, Rune Tøllefsen, Eidar Tøllefsen og Aleksander Tøllefsen. Annette og Solveig var debutanter i Reistadløpet. 

sport

Det sier Rune Tøllefsen. Han tok med det meste av familien fra Harstad til Setermoen for å gjennomføre Reistadløpet – dog i en annen form enn de forrige 27 gangene han har stilt til start.

Denne gang ble rennet arrangert på to måter: Det var mulig å gå distansen et annet sted, såkalt virtuelt løp, eller gå tremilstraseen fra Storlømyra på Setermoen til Rustahøgda på Bardufoss med kodeavlesning på gitte steder underveis – såkalt QReistadløpet.