Lindstrøm med avskjedsmelding: – Viktigere å utvikle mennesker enn enere

Monica Lindstrøm aner ikke hvor mange hundre håndballspillere hun har trent siden 1985, men vet nøyaktig hvor mange som havnet i eliteserien.

GAME OVER: Monica Lindstrøm er i ferd med å forlate håndballen – for godt, ifølge eget utsagn, etter 36 år som spiller og trener. – Jeg har gjort mitt. Nå skal det bli deilig å nyte friheten, sier hun. 

Jeg har bygd opp spillere, og de har igjen bygd opp meg som person.

Monica Lindstrøm
sport

Onsdag ettermiddag fikk spillerne på 2.-divisjonslaget i Harstad Håndballklubb beskjeden: Monica Lindstrøm skal ikke trene laget videre. 50-åringen er ferdig med håndball etter 1. mai. Det vil si, hun skal følge 11-årslaget sitt til og med Landsås cup i juni dersom turneringen blir noe av. Så er det slutt. For godt, ifølge Lindstrøm.

– Jeg er ferdig, veldig ferdig, og det går bra. Jeg har gjort mitt, sier Lindstrøm.