Tvinges til å vente med syklingen på grunn av koronasituasjonen. Rittene i Belgia er kansellerte

Hans Magnus Eldby Dahlslett er nødt til å vente med vise seg fram på sykkelsetet i Belgia.

PASSER: Hans Magnus Eldby Dahlslett har vunnet ritt i Belgia før. Her fra seieren tilbake i 2018. Arkivfoto 

sport

Det kan harstadværingen, som satser hardt på å få et gjennombrudd i sykkelkonkurranser på det europeiske kontinentet bekrefte. Etter å ha nedlagt et stort arbeid gjennom vinteren, viser det seg at han må smøre seg med tålmodighet for å få sin debut for sitt belgiske sykkellag, Mysenlan Baboco Cyclinvest CT denne sesongen.

– Vi skulle vært i gang med rittprogrammet i disse tider. Men myndighetene har strammet grepet i forhold til koronasituasjonen i landet. Det betyr at en rekke av sykkelrittene, som skulle ha utgjort vårt program denne våren, er kansellerte, sier Eldby Dahlslett.