Et stort spark på veien mot toppen

– Pengene vil nok utvilsomt få bein å gå på.

KICKBOKSING-FAMILIE: Sander Røberg (nr. fire fra venstre) legger ikke skjul på at han fikk seg en solid overraskelse da han fikk besøk av banksjef i Sparebank 1, Stig Sæther (t.h.). Han delte ut 50.000 kroner til den profilerte kickbokseren, som fikk gratulasjoner fra pappa Ole Martin Røberg, bror Stian Røberg, søster Celine Røberg og mamma Nina Røberg. Foto: Frank R. Roksøy 

sport

Det sier Sander Røberg om den hyggelige situasjonen som utspilte seg i Tjeldsundhallen tirsdag formiddag. Uten at hovedpersonen selv var klar over det, dukket plutselig banksjef i Sparebank1 Nord-Norge, Stig Sæther opp i treningslokalet i Ramsund. Med seg hadde han en solid pengesum under armen. Fra bankens program, Samfunnsløftet, kom Sæther med en sjekk på 50.000 kroner.

– Det er fantastisk å kunne bidra til å støtte en kickbokser med både nasjonal og internasjonal erfaring på veien videre i sin karriere. Så er det artig at en utøver fra en liten plass som Ramsund viser muskler i toppen av norsk kickboksing, understreket banksjefen under den uformelle tildelingen.