Travtips lørdag:

Tanic Plane tar sin femte strake seier

Slik vurderes løpene i Harstad Travpark lørdag:

EKSPERT: Per Olav Jørgensen 

5 Camilio var vel ikke helt på topp sist. Sprint og et fint spor, så det lukter tet fra start til mål. Kan være et bankeralternativ.

Per Olav Jørgensen om 5. løp
  • V5-Forslag
  • Dagens Dobbel-Forslag
sport

1. løp:

5 Valle Trym er en veldig god montéhest. Står tøft inne i løpet. Feilfritt skal det bli vanskelig og slå han. 4 Silke Chasmina har stor fart i kroppen, men er veldig usikker. Holder hun seg til rett gangart denne gang, er hun med helt i toppen. 6 Myr Faksen har et billig løp på papiret. Det er lenge siden han gikk monté, men må regnes. 7 Gardin Trappa har bevist at hun er god i monté. Kommer hun seg feilfritt ut, er hun med langt fremme.

2. løp:

4 Tanic Plane har vært utrolig god. Står fint inne i løpet, og er rask ut. Kommer han til tet, vinner han. Banker. 3 You Daz går fine løp hver gang. Er den som er nærmest favoritten. 2 Thai Apollo viste stor fremgang sist. Går han ytterlig frem med det løpet, er han med i trippelkampen. 1 Standpoint`s Joker var veldig god sist. Kan få en fin reise herfra. Kjemmper langt fremme med det rette løpet.

3. løp:

Et hoppeløp som 6 Filippa B.R bør vinne. Har vist fin form over lang tid, og står billig inne i løpet. 2 Mims Little Magic har vært veldig god i sine siste starter. Kjemper her om en fin trippelsjanse. 1 Bless You står fint inne i løpet og kan fort kjempe om en trippelplass. 3 Ixelle Bolets har ikke den beste programrad. Men med den rette reisen kjemper hun om en fin premie.

4. løp:

2 Valle Tuva var god sist etter lang pause. Går nok frem med det løpet. Blir hun ikke for stri, tror vi at hun kan vinne. 3 Bråtnes Idun var ok sist. Gikk da på en ok tid og må regnes tidlig. 4 Frøyu Fanten kommer ut etter lang pause. Var veldig bra før pausen. Er han tilbake i god form, kjemper han langt fremme. 7 Kolnes Anka har et veldig fint løp på papiret. Holder hun seg til travet, er hun med langt fremme.

5. løp:

5 Camilio var vel ikke helt på topp sist. Sprint og et fint spor, så det lukter tet fra start til mål. Kan være et bankeralternativ. 1 Florican Plane var veldig god sist. Er rask i vei. Skulle han få tet, er han ikke lett å slå. 6 Shocing Icon kommer ut etter pause. Usikker på formen. Har en fordel av sprint. Kjemper om en trippelplass. 4 Perfect King viste bedre takter sist. Tror ikke sprint er til hans fordel. Kjemper om en fin premie.

6. løp:

13 Villdensky møter litt lettere motstand denne gang. Har 40 meter tillegg. Normalt kjemper han om seieren. 4 Billy Kravall har også et fint løp på papiret. Var vel ikke helt på topp sist. Er han tilbake i rett slag, kjemper han langt fremme. 8 Valle Trygg var innom galoppen sist. Har fart så det holder. Feilfritt kjemper han om en trippelplass. 4 Uberg Odin har to seiere i raden. Møter litt tøffere motstand denne gang, men kan fort kjempe om en trippel.

7. løp:

1 Eiklill var veldig bra sist. Opp mot sitt beste kan hun fort vinne her. 6 Mellem Bris er litt variabel i prestasjonene. Opp mot sitt beste har hun fart til og kjempe i toppen. 3 Lykkje Il har gjort to fine jevne løp i det siste. Kan fort kjempe om en trippelplass. 2 Sæter Oda var forbedret sist. Kan fort være med der fremme.

V65-forslag:

V65-1: 5-4-6-7-8

V65-2: 4 Tanic Plane

V65-3: 2-6

V65-4: 2-3-4-6-7

V65-5: 1-5

V65-6: 13-4-8-7-9

Kr 500.-

V5-forslag:

V5-1: 2-6

V5-2: 2-3-4-6-7

V5-3: 1-5

V5-4: 13-4-8-7-9

V5-5: 1-2-3-5-6

Kr 500.-

Dagens Dobbel-forslag:

DD-1: 1-5

DD-2: 13-4-8-7-9

10 rekker a kr 10.-= kr 100.-