Jubler for gave som kan berge sesongen

Drømmen om landsturneringa i Kristiansand lever på grunn av økonomisk støtte. Nå må koronaen komme under kontroll.

GLEDE: Harstad Funkis er glade for støtten. Fra venstre: Trener Beate Tande, Ida Eriksen, spillende trener Jørn-Helge Johnsen, Glenn-Ruben Olsen, Marit Kristensen, Kristin Lillegård, Viktoria Sandberg og Harriet Hansen. Foran: Karina Nordahl. 

sport

Harstad Funkis, som spiller tilrettelagt håndball, jubler over støtten fra Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge. 44.000 kroner til årets drift er nærmere 20 prosent av totalbudsjettet til byens kuleste håndballag, som drifter selvstendig uten økonomiske tilskudd.

Laget er et samarbeid mellom Håndballklubben Landsås og Harstad Håndballklubb. Det trenes av administrativ leder Jan Lindgren i HK Landsås, styreleder Beate Tande fra Harstad HK og Carina Bertheussen fra Harstad kommune. I tillegg er Jørn Helge Johnsen spillende trener.