– Onlinestevnene har blitt vårt halmstrå i den vanskelige tida.

Det sier styremedlem hos Harstad Bueskyttere, Tove Aune Johansen. Sammen med mannen Sven-Ove Johansen og Guro A. B. Dreyer, har de klart å finne en mulighet til å aktivisere seg selv.

ONLINEKONKURRANSER: Guro A.B. Dreyer fra Harstad Bueskyttere er en av dem som har satt pris på onlinestevnene til Norges Bueskytterforbund. Foto: privat 

sport

– Vi har klart å finne en måte å holde oss i aktivitet på, selv om det ikke har vært vanlig konkurranseaktivitet i denne perioden, sier Aune Johansen om konkurransene som arrangeres i regi av Norges Bueskytterforbund.


Koronaviruset har krympet klubben: – Vil opp fra bølgedalen

Tre av Tinden Bueskytteres skyttere har trent som vanlig gjennom korona-året. De resterende mengden av bueskyttere i klubben har forholdt seg til tøffe koronarestriksjoner.


18 meters klaring

For bueskytterne er det en spesiell utfordring som er essensielt for at man skal kunne delta i disse konkurransene. Det er et lokale som har 18 meters klaring mellom deg og blinken. Har du denne muligheten, så er alt i orden i forhold til å kunne delta i konkurransene. I denne perioden har det vært alfa og omega for de bueskytterne som liker godt å konkurrere, sier Aune Johansen.