Sesongen som gir skøyteklubben grunn til framtidig optimisme

Rekorder ble satt og skøytefeberen herjet. Sesongen i år gir Harstad Skøyteklubb håp om en lys framtid.

EKSEPSJONELT: Harstad skøyteklubb har opplevd en voldsom rift om deres aktivitet. Spesielt har januar måned framstått som den beste i historien for den tradisjonsrike isidretten og den lokale klubben. Illustrasjonsfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier nestleder i Harstad Skøyteklubb, Ole Andreas Andreassen om årets sesong for skøyteløperne. Etter å ha tilbakelagt en virkelig vanskelig sesong, hvor man etter hvert hadde mer enn nok med å måke isen fri for snø, har de virkelig fått igjen med renter denne sesongen. For besøket på Kanebogen stadion har aldri vært så stort som i akkurat denne sesongen.

– Vi har satt nye offisielle rekorder for sesongen som er i ferd med å gå mot slutten, sier nestleder Ole Andreas Andreassen.