Spilleragent melder om betydelig interesse for Gabriel Andersen:

– I dialog med tre klubber

Spilleragent Sverre Mauseth kan bekrefte at hans klient, Gabriel Andersen er en ønsket mann i fotball-Norge.

SØKELYS: Gabriel Andersen skal ha godt med fokus rettet mot seg i øyeblikket etter at oppholdet hos irske Finn Harps endte med hjemreise uten kontrakt. Nå nevner hans spilleragent, Sverre Mauseth, at det blant annet er interesse fra hans tidligere klubb, Tromsdalen, men at det ikke er de som er nærmest en kontrakt i øyeblikket. Arkivfoto: Håkon Steinmo 

sport

Selv om han ikke lyktes med å få kontrakt med den irske eliteserieklubben, Finn Harps, så har det ikke skortet på interesse for harstadværingen. Han har vært klar på at klubber rundt omkring i Norge ikke har ligget på latsida til tross for at han selv har sittet i karantene siden oppholdet i Irland.

– Etter at oppholdet i Irland ikke ga noe tilbud for Andersen, har han vært i karantene helt fram til mandag. Siden da har det kommet andre klubber på banen, sier Mauseth.