Grovfjord-spillere om Skånland-samarbeidet: – Dette var det eneste rette

Eirik Christensen har i årevis vært krumtappen i Grovfjord-forsvaret. Nå ser han fram til å bidra på samme vis for Skånland.

SOIF-SPILLER: Eirik Christensen er fornøyd med å ikle seg Skånland-drakten denne sesongen. Han mener at samarbeidet om a-laget mellom moderklubben Grovfjord og Skånland er et riktig grep som gjør det mulig å fortsatt stille et slagkraftig mannskap fra kommunen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Han har vært kamphane i Grovfjord siden han var klar for seniorfotballen. Hver eneste sesong har han jobbet ekstra hardt i oppgjørene mot Skånland. For uansett hvordan det gikk ellers i sesongen, så kunne mye reddes inn så lenge man tok ett, eller aller helst tre poeng i sesongens to oppgjør mot Skånland. Men i det siste har man hatt solide utfordringer med å komponere en a-lagsstall. Og før årets sesong var det ingen vei tilbake. For at deres spillere i det hele tatt skulle ha et tilbud, så måtte det innledes et samarbeid med rivalen fra kommunesenteret.

– Dette var det eneste rette å gjøre akkurat nå. Jeg gleder meg til sesongen som kommer, sier Christensen.