Slik reagerer lederne på regjeringens tiltak

Fotballsesongen må trolig utsettes, og håndballsesongen bør avlyses.

SEIER: Harstads håndballherrer åpnet året med kontrollert seier mot Tromsø. Sander Gudbjørgsrud (t.v.) viste seg fram som en ny og spennende tilvekst til laget. Her gjør han livet surt med tøff forsvarsjobb sammen med Mads Estensen. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det er noen av de umiddelbare reaksjonene etter at regjeringen kunngjorde at koronarestriksjonene for toppidretten og voksenidretten videreføres - i neste omgang til ny vurdering blir gjort i midten av mars.

Seniorene slipper fortsatt ikke til i konkurranser, og heller ikke treningskamper tillates. De som ikke er under toppidrettsparaplyen må fortsatt trene med avstand. Det er noen av de umiddelbare reaksjonene etter at regjeringen kunngjorde at koronarestriksjonene for toppidretten og voksenidretten videreføres - i neste omgang til ny vurdering blir gjort i midten av mars.