Frykter stort mesterskap ryker i Harstad for andre året på rad

Lokal skitopp ser ikke for seg hvordan nordnorsk mesterskap skal kunne arrangeres 19.-21. mars.

KONSEKVENSER: Styremedlem Sveinung Karlsen i Norges Skiforbund tror regjeringens videreføring av koronarestriksjoner til midten av mars vil få konsekvenser og trolig bety stopp for årets NNM.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Sveinung Karlsen er styremedlem i Norges Skiforbund, og har vært en medhjelper innen sponsor- og markedsarbeid for samarbeidsklubbene IF Kilkameratene og Medkila Skilag i forbindelse med store mesterskap i langrenn i Harstad.

Skiidretten kan igjen konkurrere i egen krets, mens kun for utøverne under 20 år. Det vil si at 20-åringer og eldre fortsatt ikke får være med. Unntaket er fortsatt for nasjonale renn som norgescup og norgesmesterskap.