Fikk spesialsydd drakt: – Et samarbeid har jeg drømt om lenge

– En vinn-vinn-situasjon for begge klubber, mener ordfører Helene Berg Nilsen.

ORDFØRER: Helene Berg Nilsen iført en spesialsydd drakt halvt bestående av den hvite trøya til Skånland OIF og den oransje Grovfjord-drakten. – Samarbeid er et skritt i riktig retning, så får vi se om prøveåret i 2021 kan føre til noe mer, sier hun.  Foto: Svein Bertin Simonsen

sport

I juni 2019 ble hun gjort stas på da Grovfjord spilte hjemmekamp mot Skånland for hittil siste gang. Før avspark fikk Berg Nilsen en drakt sammensatt av den hvite og svarte trøya til SOIF og den oransje til Grovfjord. Nå smeltes klubbene sammen om et felles lag i 4.-divisjon.

– Jeg har tenkt tanken lenge, og det er jeg ikke alene om. Det er flott at klubbene finner sammen, og skrev også «fantastisk» på Facebook da nyheten ble kjent torsdag, sier Berg Nilsen.