Samles rundt leirbålet i digital satsing

Bålet er tent for å holde varmen i en sulteforet fotballgjeng.

STEMNING: Tonen var løs og praten gikk livlig da tidligere Medkila-kaptein og nåværende Rosenborg-profil Cesilie Andreassen ble intervjuet rundt det digitale leirbålet av spillerutvikler Børje Sørensen i Hålogaland Fotballkrets. Foto: Skjermdump 

sport

Nysatsingen i regi av Hålogaland Fotballkrets samler spillere, trenere og andre interesserte rundt et digitalt leirbål. Prosjektet henvender seg i utgangspunktet til spillere i ungdomsfotballen, som er aldersgruppa 12–16 år.

Denne uka fikk ungdommene møte Rosenborg-spilleren og den tidligere Medkila-kapteinen Cesilie Andreassen, som fortalte om sin vei fra barnefotball i Svolvær via Harstad til toppen av norsk fotball med seriesølv i Trondheim i fjor høst. Tidligere har AZ Alkmaar-proffen Håkon Evjen fra Narvik satt seg ned rundt bålet med unge fotballspillere og svart på spørsmål fra dem som drømmer om å gå i sporene til kretsprofilene.