Ny sjef for NM 2022 i Harstad: – En ære å få ta del i dugnadsgjengen

Ole T. Andreassen ser fram til å bli med på laget, som skal gjøre NM i langrenn i Harstad i 2022 til en fest.

KOMITEEN: De leder dugnadsgjengen på over 200 personer, som skal gjøre NM i langrenn 2022 til en folkefest i Harstad. Fra venstre: Kilkam-leder Finn Håkon Jørstad, hovedkomitéleder Ole T. Andreassen, assisterende rennleder og smittevernansvarlig Geir Johansen, rennleder Rune Tøllefsen og Medkila-leder Jon Arne Torbergsen. Presseansvarlig Beate Ingebrigtsen var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

Alt arbeid i Kilkam og Medkila er tuftet på dugnad, men det er like fullt nærmest en profesjonell organisasjon

Ole T. Andreassen, ny leder for hovedkomiteen for NM i langrenn 2022
sport

Andreassen overtar for Svein Gunnar Helland som leder for hovedkomiteen for NM 2022. Lederskiftet skjer halvannen måned før nordnorsk mesterskap etter planen skal finne sted i Harstad, og 13 måneder før NM.

– Helland har sammen med staben gjort en utmerket jobb i årrekker, og jeg har takket ja til å ta stafettpinnen videre da Helland ba om avløsning. For meg er det en ære å få være med sammen med de 200–250 andre frivillige, som skal gjøre NM 2022 til et flott arrangement og forhåpentlig en folkefest i Harstad, sier Andreassen.