Satser i Belgia for å bli proff: – Denne sesongen skal jeg på pallen

Hans Magnus Eldby Dahlslett gir seg selv to år på å bli sykkelproff på heltid.

OPPKJØRING: Hans Magnus Eldby Dahlslett har ambisjoner om å gjøre seg bemerket denne sesongen. Hans mål er å bli oppdaget av et helprofesjonelt lag, og å leve av syklingen. En solid part av treningsarbeidet er nedlagt på Kanariøyene i vinter. Foto: privat 

sport

Det sier syklisten fra Harstad som i øyeblikket representerer Asker CK. Han er klar på at det er i år det skal skje for hans del. Sykkelkarrieren skal bli enda mer profesjonalisert i året som kommer enn hva som har vært tilfellet fram til nå. Syklistens eneste fokus i tida framover er å være så godt forberedt som overhodet mulig på det som står foran han i de kommende månedene.

– Det føles veldig bra i øyeblikket. Samtidig er jeg veldig klar på at tida framover handler om å bli oppdaget av et profesjonelt sykkellag som ønsker å satse på meg. Og jeg har gitt meg to år på å få dette til å skje, sier Eldby Dahlslett.