Vurderer snøkanoner i Kvæfjordmarka

– Situasjonen med årets snøvinter gjør sitt til at vi nok vil vurdere muligheten for å lage snøen selv.

PRODUSENT: Det kan bli aktuelt for Kvæfjordløyper å kjøpe inn produksjonsutstyr for kunstsnø i framtida. – Vintrer som i år gjør sitt til at diskusjonen rundt et mulig innkjøp får nytt liv, sier leder Roar Røkenes. Dette bildet ble tatt vinteren 2020, som står som et motstykke til årets sesong.   Foto: Bodil Røkenes

sport

Det sier Roar Røkenes i Kvæfjordløyper. Mens det sist vinter ble en heftig sesong, fylt med løypekjøring fra tidlig høst til sen vår, var det inntil i forrige uke nærmere rulleskiforhold enn skiføre i Kvæfjordmarka. Det får Roar Røkenes og styret til å tenke i nye baner.

– Det kan fort hende at snøkanoner kan bli et tema på vårt årsmøte senere denne vinteren, sier Røkenes.