Sollifjellet Alpinsenter venter fortsatt på hvit nedbør: – Kramsnøen er ønsket

– 30 centimeter med kramsnø er hva vi trenger nå. Håpet er at den kommer på fredag.

SNØ-ØNSKE: Knut S. Granås håper på at lovende værutsikter skal kunne gi det nødvendige nedfallet av snø i slutten av denne uka. Da vil senteret komme i mål med å åpne bakken før vinterferien.  Foto: Ivar Hjelvik (arkiv)

sport

Det sier daglig leder i Sollifjellet Alpinsenter, Knut S. Granås, om situasjonen som har vært med på å gjøre sesongen 2020/21 til den mest spesielle i alpinsenterets historie. For variasjonen på værfronten som årets vinter har gitt, er med på å skrive seg inn i historiebøkene som en av de mest snøfattige noen gang. Granås kunne inntil i går telle stråene som stakk opp av bakken i alpintraseen. Men da kom det også et påfyll av snø i ettermiddagstimene.

– Det var litt, men ikke i nærheten av nok. Nå ser vi fram imot fredagen, og hva værprognosene viser da, sier Granås, før han kommer med en utdypende: