Mestermøte i Harstad: – Slipper koronaen taket, skal det bli flere VM-titler

Verdensmestere møttes for uorganisert trening i Harstad da nok et nordnorsk mesterskap på skøyer måtte avlyses.

MESTERE: Erik Vea, Arne Stenhaug og Geir Hestad har alle internasjonale titler som skøyteløpere. De tar sikte på å hente flere medaljer hjem, og i helga trente de sammen i Harstad.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Geir Hestad (66) fra Harstad har fire VM-gull som veteranløper. Erik Vea (69), ja, han som er hovedperson i Di Derres sang med navnet Erik Vea, har fem VM-titler. Arne Stenhaug (66) har to individuelle seirer i OL for veteraner. De to sistnevnte bor sørpå, men fikk ikke refundert allerede bestilte billetter, og tok ei helg i Harstad da NNM allround på skøyter ble avlyst i helga.

Sammen med øvrige seniorer og veteraner gikk runde etter runde på Kanebogen stadion i helga, og andre lokale veteraner.