– Det er 99,9 prosent sikkert at vi ikke stiller i 5.-divisjon i år

Grytøy har stilt lag i seriesystemet sammenhengende siden 2006. I år blir det ingenting.

SKEPTISK: Grytøy-trener Ole-Johan Rasmussen melder om at det er høyst usannsynlig at Grytøy stiller 5.-divisjonslag i 2021. – Koronapandemien har ført til at vi har mistet grunnlaget for å drive et a-lag. Samtidig vil nok vår aktuelle aldersgruppe være blant de siste som får vaksine. Da er nok sesongen fort i en sluttfase før vi kan være klar for å spille kamper igjen. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det bekrefter lagleder Ole-Johan Rasmussen om det som nå er i ferd med å skje på det laveste nivået i kretsen denne sesongen. Ti dager før den utvidede påmeldingsfristen til årets fotballsesong, kan Rasmussen skrive under på at Grytøy er ute.

– Vi ser ingen poeng i å melde på lag i år. Grunnen er at vi verken ser det hensiktsmessig, eller ønsker å gjennomføre treninger på nivået vårt, slik som situasjonen er nå, sier Grytøys ildsjel nummer en.