Ingen lag rykker ned. Harstad i eliteserien også neste sesong

Utfallet av de siste åtte serierundene får ingenting å si for Harstads fremtid som eliteserielag i innebandy.

DELTOK: Sportslig leder og lagleder Nicolai Christensen og kaptein Tom Bakken deltok på forbundsmøtet. Der ble konklusjonen at ingen lag skal rykke ned fra eliteserien på grunn av koronasituasjonen.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Det er bestemt etter et møte mellom forbundet og klubbene mandag kveld. Seriekonsulent Terje Larsen for innebandy i Norges Bandyforbund bekrefter overfor Harstad Tidende at ingen eliteserielag rykker ned eller må ut i en eventuell kvalifisering.

For tiden er det stans i eliteserien, og usikkerheten om videre serieavvikling lå til grunn for mandagens stormøte i norsk innebandy. For Harstad deltok styreleder Ellen S. Lind, sportslig leder og lagleder Nicolai Christensen, nestleder Ketil Thomassen og kaptein Tom Bakken.