Idrettslag starter pionervirksomhet:

Kilkameratene starter e-sportsatsing

Kilkameratene tar et steg i en helt ny retning når de blir det første lokale idrettslaget med egen e-sportsgruppe.

E-SPORT: Kilkam-leder Finn Håkon Jørstad (t.v. og prosjektleder Christoffer Ervik er første idrettslag som går i gang med e-sport i regionen. Kilkam Esport skal gå i gang med treningsaktivitet og skal innrede underetasjen i klubbhuset til dette formålet. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Fredag kveld har ildsjelene samlet seg på Kilkamhuset. Firkløveret Levi Seberg Haldorsen, Emil Skålsvik, Mathias Jørstad og Jørgen Albrigtsen Eilertsen har samlet seg til en aldri så liten kickoff for hva som venter når laget går i en ny retning. Og når firkløveret legger opp taktikken før kamp på FIFA 21, så er det ingenting å si på engasjementet.

– Å ta steget i denne retningen gjør sitt til at Kilkams egen esportgruppe kan bli et meget spennende prosjekt i nær fremtid, sier guttene, mens de gjør sine siste taktiske forberedelser før kampstart.