Benedicte gleder seg på barnas vegne: – Dette har vært drømmen min i ti år

Trener Benedicte Hass hadde gitt opp håpet om å få flytte inn i en turnhall.

IVRIGE: Vilje Sofie Henriksen Vollmo går inn for landing sikret av trener Benedicte Hass. Thelma N. Pettersen (fra venstre), Sofie Høgås Andreassen, Ellinor Andrea Einarsdotter Karlsen, Stina Kristiansen, Leah Winje Kristoffersen og Maja Selbu følger med.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Torsdag kom nyheten om at politikerne har vedtatt at et skisseprosjekt for en turnhall på Stangnes skal utarbeides med mål om et investeringsvedtak i oktober. Kommunedirektør Hugo Thode Hansen signaliserer at alt kan være klart til å ta de første saltoene i løpet av høsten 2022.


Politikerne tar sats for turnhall på Stangnes

700.000 kroner settes av til et skisseprosjekt, og politikerne ber administrasjonen om å få fart på saken.


– Kommer til å bo i hallen

Små og store var ekstra smilende og ivrige på treningen i Harstadhallen torsdag kveld. Blant dem Benedicte Hass, hovedtrener for rekruttene.