Årets første konkurranse: Simen rekordrask i pappas skøyter

Gode råd var dyre da stålet på skøytene tok kvelden før debuten på 1500 meter. Heldigvis var redningen nær.

MELLOMDISTANSE: Simen Kviteberg gikk sin første 1500-meter noensinne, og fikk god fart på lånte skøyter da årets første konkurranse i Harstad ble avholdt på Kanebogen stadion.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Simen Kviteberg hadde allerede klint til med ny personlig rekord på 500 meter da årets første konkurranse på Kanebogen stadion ble avholdt. Da utøveren fra Harstad Skøyteklubb varmet opp for sin første 1500-meter noensinne, merket han at noe var galt.

Ofret skøytene

Skøyteeggen var gåen på grunn av sand og grus på banen. Løsningen var å henvende seg til pappa og trener Ole Andreas S. Andreassen. De har cirka samme størrelse på skøytene.