Foreslår turnhall på Stangnes: – Dette er positivt, men vi slår ikke hjul ennå

Aldri før har turnsporten vært nærmere drømmen om en egen hall. Den kan bli vedtatt i desember.

FORNØYDE: Geir Borch Karlsen fra Harstad Turnforening og styreleder Rigmor Hansen Aarrestad i Harstad Idrettsråd er glade for signalene fra administrasjonen i kommunen. Styreleder Einar Mikalsen (bak fra venstre) i Harstad Skøyteklubb, styreleder Ludvig Forthun i Harstad Ishockeyklubb, nestleder Jon Arne Torbergsen og anleggsansvarlig Odd Magne Utnes i Harstad Idrettsråd står bak. 

sport

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen foreslår å bygge turnhall med arealer for kampsport i forlengelsen av Stangneshallen. Der har kommunen allerede tomt regulert til idrettsformål.

– Går det slik jeg anbefaler, vil politikerne kunne si ja til turnhallen i forbindelse med budsjettmøtet i desember. I så fall vil detaljplanlegging og anbudsrunder gjenstå før prosjektet kan igangsettes neste år, sier Hansen.