Tangerte negativ rekord: – Grusomt

Reduseringen 30 sekunder før slutt gjorde at Harstad unngikk sitt verste hjemmetap noensinne. Det var en mager trøst.

REDUSERTE: Med dette skuddet sørget Mika Heikurainen for at Harstad i alle fall ikke forverret statistikken for store hjemmetap. Han ble spilt fri av Erik Juel (t.v.) da han fastsatte resultatet til 3-21. Kampen ble spilt uten tilskuere på grunn av koronarestriksjonene i Harstad. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Mika Heikurainens skåring til 3–21 fastsatte et resultat som i differanse er tangering av 18-målstapet mot Sagene i Harstadhallen 9. mars for snart åtte år siden. Etter en oppløftende første periode, var det bekmørkt for Harstads eliteserielag i innebandy i de to neste.


Harstad med stortap. Slik var eliteseriekampen

Harstad tok imot Tunet i eliteserien i innebandy. Vi oppdaterte direkte fra Harstadhallen.


Tempo ble for høyt

Serieleder Tunet valset over Harstad. Resultatet sier litt om klasseforskjellen. Det var et imponerende bortelag, som spilte ballen hurtig fra kølle til kølle med mange bevegelser og kjappe spillvendinger. For målvaktene, først Roberts Trepss og deretter Ole Petter Anfinsen fra stillingen 1-10, var det en håpløs oppgave.