Koronabrems for NM-toppene fra Harstad. Må droppe studietur

Harstad skal arrangere norgesmesterskapet i langrenn om et drøyt år. Treningsleiren til arrangøren stoppes av korona.

RENNLEDER: Rune Tøllefsen skal være i juryen når Norges beste skiløpere kjemper om gullmedaljene i NM i Trondheim de neste dagene. Rennlederen for neste års NM i Harstad skulle gjerne hatt med flere med hjemmefra på studietur. 

sport

En delegasjon fra Medkila Skilag og IF Kilkameratene skulle dratt til Trondheim for å følge årets norgesmesterskap på kloss hold. Mesterskapet innledes lørdag og foregår til og med tirsdag.

Medkila-leder Jon Arne Torbergsen, Kilkam-leder Finn Håkon Jørstad, løypesjef Tormod Johnsen og assisterende rennleder Geir Johansen blir værende hjemme i Harstad. Den eneste som reiser er rennleder Rune Tøllefsen, som skal til Granåsen på oppdrag fra Norges Skiforbund som jurymedlem.