- Våre rådgivere anbefaler ikke å bygge i høyden

Harstad kommune vil snarest gå i dialog med idrettsrådet og turnforeningen.

SPÅDOM: Kommunedirektør Hugo Thode Hansen tror ønsket om trippelhall i Seljestadfjæra blir skrinlagt etter møtet i fylkeskommunen 19. januar.   Foto: Odd Leif Andreassen

sport

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen registrerer fylkesrådens innstilling. Han er rimelig sikker på at innstillingen om idrettshall ved en ny videregående skole i Seljestadfjæra vil bli vedtatt. I så fall blir det to ekstra håndballflater, som både kommune og idretten i Harstad tidligere har konkludert med ikke gir tilstrekkelig merverdi for lokalsamfunnet.

– Vi har sett innstillingen, som ikke dekker vårt ønske og behov, og har med bakgrunn i denne invitert idrettsrådet og turnforeningen til et møte der vi skal høre hva idretten sier til fylkesrådens innstilling, sier Hansen.