Håvard er hjemme etter 13 år: Slik vil han løfte nivået

Håvard Fjellvang blir med i trenerteamet til HILs a-lag, og skal være trenerutvikler for hele klubben.

TILBAKE: Håvard Fjellvang er tilbake i Harstad og har funnet sin plass på HIL-brakka. Han skal både være i trenerteamet til a-laget, samt være en veileder for alle trenere på ulike nivåer i klubben. Foto: Harstad IL 

sport

Cirka 13 år etter at han forlot, vender Fjellvang til hjembyen. Onsdag kveld skrev han kontrakt med gammelklubben HIL, som han tjente som spiller fra han tok steget direkte fra guttelaget i Trondenes IL til a-lagsfotball i 1989 på 1.-divisjonsnivå.

– Jeg er Trondenes-gutt, men HIL har bestandig vært en klubb som har betydd mye for meg, sier Fjellvang, som har bodd i Tromsø og tjent klubbene Tromsø IL, Tromsdalen UIL og til slutt IF Skarp i fjor.