Smøresjef kraftig provosert: – Uforståelig at vårt opplegg ikke er godt nok for Torgeir

Torgeir Sulen Hovland har pådratt seg vrede etter at han trakk seg fra helgens norgescup i langrenn.

REAGERER: Bjørn Heimdal føler seg truffet av begrunnelsen til Torgeir Sulen Hovland for å stå over norgescuprenn. Sjefsmøreren sier Torgeir Sulen Hovland får et like godt tilbud som alle andre fra nord. 

sport

Det falt Bjørn Heimdal, som er smøresjef for det nordnorske regionlaget, tungt for brystet å lese Sulen Hovlands begrunnelse for å stå over.

Sulen Hovland valgte å bli hjemme fordi han ikke kan ha sitt eget team med på renn. Utøveren fra Harstad står utenfor regionlaget denne sesongen, og har satt sammen et privat støtteapparat. Disse slipper ikke inn på stadion på grunn av koronarestriksjoner. Uten sine egne folk rundt seg, mener Sulen Hovland at smøreopplegget ikke blir godt nok.