Hele laget koronatestet før trening. To spillere i selvpålagt karantene

Spillere og trenere hos 1.-divisjonslaget tok koronatest før oppkjøringen mot ny sesong startet denne uka.

RUTINER: Spillerne på Medkila har tatt koronatest og skal screenes før hver trening. Dette bildet ble tatt etter en seier i fjor høst, og noen av spillerne er ikke lenger en del av laget. Bak fra venstre: Miriam Vilnes Mjåseth, Hanne Larsen, Silje Johansen, Mina Frantzen, Agnethe Mathisen, Mette Skau, Kim Dolstra, Lotte Hokland, Sigrun Linaker Dybvik og Sara Berntsen. Foran fra venstre: Ida Fossem, Lotte Fossem, Andrea Pålsdatter Hunstad, Rachel Hignett, Martine Brustad og trener Margunn Haugenes. Arkivfoto 

sport

Tirsdag var Medkila IL i gang med forberedelsene til 2021-sesongen. På forhånd måtte samtlige spillere, trenere og støtteapparat, som skulle være til stede, koronatestes ved luftveisklinikken på Gangsås. Styreleder Ole-Martin Linaker sier det er et ufravikelig krav i henhold til toppfotballprotokollen, som gjelder samtlige klubber.

– De som ikke hadde mulighet for å stille da laget var på felles testing, må ved en annen anledning teste seg før de får trene, sier Linaker.