Servicehus i Blåbærhaugen: – Så tøft at hele Norge vil se til oss

– Når huset står ferdig, skal vi vinne prisen for årets idrettsanlegg i Norge, sier klubbleder Bjørn Tore Woll.

INITIATIV: Harstad Cykleklubb har tatt initiativet og Sparebank 68° Nord blir med på laget. Fra venstre: Banksjef Frank Kulseng, sivilarkitekt John Arne Traasdahl, prosjektleder Stian Kristoffer Evensen, styreleder Bjørn Tore Woll og banksjef Tore Karlsen.  Foto: Frank R. Roksøy

sport

Skissene til et bygg til 9–10 millioner kroner i Blåbærhaugen er utarbeidet av Norconsult. Med tilsagn om 1 million kroner fra Sparebank 68° Nord og Sparebankstiftelsen Harstad Sparebank, er veien til første spadetak blitt adskillig kortere.

Forventningene er store, bekrefter Woll og Stian Kristoffer Evensen, sykkelparkens prosjektleder.