Følger opp prosessen rundt ny idrettshall

Nina Dons-Hansen (H) er tydelig på at prosessen rundt idrettshall og videregående skole i Seljestadfjæra skal følges nøye.

Interpellasjon: Nina Dons-Hansen fremmer en interpellasjon hvor de ber om å opplyses rundt prosessen rundt videregående skole og idrettshall i Seljestadfjæra. Arkivfoto 

sport

Høyres idrettspolitiske talsperson kommer med tre spørsmål i denne sammenhengen på vegne av partiet. Alle omhandler vedtaket rundt idrettshallen som skulle oppføres i sammenheng med byggingen av en ny videregående skole i Seljestadfjæra. Dette er en interpellasjon som vil bli fremmet under kommunestyremøtet 3. desember.

– Vi følger opp vedtaket som ble fattet av kommunestyret for ett år og ni måneder siden. Det er viktig for oss at alle politikere i kommunestyret får en informasjon om hvor prosessen står, sier Dons-Hansen.