Var Medkila-spiss i fjor - nå skal Julie Hoff Klæboe hindre Medkila-opprykk:

– Vi vil avgjøre på hjemmebane

– Vi kommer til å gå ut i hundre!

MÅLFARLIG: Julie Hoff Klæboe legger på ingen måte skjul på at hun har gode minner fra fjorårets sesong. Da var hun på et fem kampers lån fra Kolbotn til Medkila. Hun understreker at det ikke betyr noe når hun nå tar på seg Kolbotn-drakten og skal kjempe mot Medkila om retten til å være toppserielag i 2021-sesongen. Lagene braker først sammen lørdag, mens duell to på Harstad stadion onsdag vil gi fasiten for hvem som spiller toppseriefotball neste sesong. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier Kolbotns midtspiss, Julie Hoff Klæboe om den spesielle situasjonen som hun står overfor i løpet av de nærmeste dagene. Søndag tar Kolbotn imot Medkila til hjemmeoppgjør på Strømmen stadion hvor grunnlaget for hvem som spiller toppseriefotball skal legges. Onsdag ettermiddag skal det hele avgjøres i andrekampen på Harstad stadion.

– Dette blir veldig spesielt. Men samtidig også gøy, sier Hoff Klæboe om det forestående møtet med gamle lagvenninner.