Sprint-esset og medisinstudenten Iver Koppen om korona-røde Oslo:

– Helt spesiell situasjon

– Vi skal være takknemlig for velferdsstaten i vår nåværende situasjon.

MEDISINSTUDENT: Iver Koppen er medisinstudent med praksis på Ullevål sykehus. Her får han kjenne på den spesielle situasjonen som Oslo står i for øyeblikket. – Å stå i denne situasjonen er en påkjenning, både fysisk og mentalt, sier Koppen.  Foto: FOTO: PRIVAT

sport

Det er ordene til Iver Koppen. Tredjeårsstudenten på medisinstudiet i Oslo har opplevd å være med på å bekjempe koronaviruset i en periode som er mer ekstrem i hovedstaden enn hva som har vært tilfellet til nå. Byrådsleder Raymond Johansen varslet om full sosial nedstenging av byen, etter en alarmerende utvikling i byen den siste tida. For Koppen har det betydd å stå i frontlinja for å ta helsemessig ansvar i kampen mot koronaviruset og covid-19.

– Det har vært en helt spesiell situasjon å oppleve. Det gjelder både fysisk, og ikke minst mentalt, sier Koppen.