– Om vi skal snakke om å holde for narr, så blir vi det nå

Premissene er endret. Derfor kan ikke idrettsrådet støtte seg til et vedtak fra i fjor i kampen for storhall i Seljestadfjæra.

Park og idrettsrådgiver Eli-Jeanette Olsen i samtale med Ole Andreas S. Andreassen da en prosjektrapport om fremtidige isanlegg ble overrakt fra Harstad Idrettsråd til kommunen i januar.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

Slik ting har utviklet seg, kjemper vi hver for oss. Da kan vi ikke si at idretten er samlet lenger

Ole Andreas S. Andreassen, Harstad Skøyteklubb
sport

Det hevder nestleder og trener Ole Andreas S. Andreassen i Harstad Skøyteklubb.

Han var også en del av idrettsrådets eget anleggsutvalg, som i januar i fjor la fram en skisse for hvordan alle de prioriterte anleggsbehovene kunne realiseres for mindre enn de 200 millioner kronene avsatt i Harstad kommunes virksomhetsplan.