Hanne mener sjokktapet er en parentes: – Vi fikk øvd før opprykkskampene

Målvakt Hanne Larsen var Medkilas beste spiller da laget ble det eneste i 1.-divisjon som tapte for Fart i år.

BANENS BESTE: Hanne Larsen kunne koste på seg et smil over en serie gode redninger, men sisteskansen kunne ikke berge Medkila i siste serierunde. 

sport

Medkila røk på en lei smell 0–1 for tabelljumbo Fart, som ellers bare har tatt to poeng tidligere i sesongen. Resultatmessig var det ingen god inngang til kvalifiseringsoppgjørene mot Kolbotn neste søndag og om halvannen uke.

Hanne Larsen forhindret et større nederlag med tre redning i en mot en-situasjoner der forsvaret var satt ut av spill. Det kunne fort blitt mye verre enn 0–1 på Harstad stadion søndag ettermiddag. Fart hadde både stolpe- og tverrliggertreff i tillegg.