Barna vil se Stein Kato mer på hjemmebane. Derfor gikk han av som sportslig leder i Medkila IL

Stein Kato Rafhaelsen har sagt takk for seg som sportslig leder for aldersbestemt avdeling i Medkila. Det gjør han med en visshet om at klubben går ei lys fremtid i møte.

HJEMME: Stein Kato Rafhaelsen sammen med barna Gabriel (fra venstre), Theo, Frida og Kasper i forbindelse med hjemmeskole under den første koronabølgen. Med redusert ansvar i Medkila IL, får familien enda mer tid sammen etter jobb og skoletid og mellom treningsøkter. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Den erfarne fotballpersonligheten gjør dette etter at han har kjent på belastningene ved å ha mange jern i ilden. Det er årsaken til at han slutter som sportslig leder i Medkila.

– Jeg tar konsekvensen av å over tid ha hatt et for hektisk program med for mange baller i lufta. Det var det barna mine som fortalte meg. Når man kjører en hel ettermiddag med fritidsaktiviteter, ble det ofte slik at jeg kjapt var hjemme, før man igjen føyk ut for å delta på et nytt møte, beretter Rafhaelsen.