– Jeg vil ikke få oppleve et nytt isanlegg i min levetid hvis alt av penger brukes i Seljestadfjæra

Mona Fagerland mister det siste lille håpet dersom en trippelhall går på bekostning av isidrettene.

KORTVARIG GLEDE: Som skøyteklubbsleder satt Mona Fagerland igjen som en vinner da prioriteringene i Idrettsbyen Harstad ble lansert i 2017. Nå er smilet borte.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Hun talte skøyteklubbens sak i 19 år til hun gikk av som styreleder i Harstad Skøyteklubb i fjor vinter. Hele tiden har et mål for øye vært enten en innendørs skøytebane eller en kunstfrossen utendørsbane.

I 2017 trodde hun – atter en gang – at drømmen skulle oppfylles. Da la Harstad Idrettsråd fram anleggsprioriteringen gjennom prosjektet Idrettsbyen Harstad. Et stort isanlegg, som også skulle inneholde turn og kampsportarenaer, ble satt som idrettens hovedmål.