Travtips for Harstad lørdag:

Kringlers Viktor skal vinne trass i langt tillegg

Slik vurderer vi lørdagens løp i Harstad Travpark.

LOKAL EKSPERT: Per Jørgensen har travtipsene klare for de som skal følge med på løpene i Harstad lørdag. 

2 Shocking Icon er en hedershest som alltid går gode løp. Er også rask ut, og med det rette løpet er han med i seierskampen.

Per Olav Jørgensen om 7. løp
  • V5-forslag
  • Dagens Dobbel
sport

1. løp

4 Ville Lille faksen har vært jevn og god. Sist ble det galopp. Har en fin sjanse om han holder seg til travet denne gang. 8 Brønnlund Ask står fint inne i løpet. Med den rette reisen her er han med langt fremme. Må regnes tidlig. 11 Stina Mi har veldig stor kapasitet, men er veldig usikker. Holder hun seg til travet, er hun med langt fremme. 10 Soleina var ikke på topp sist. Hadde et flott hurtigarbeid for noen dager siden. Formen er bra, og hun må regnes.

2. løp

7 Vin Skvetten var ok etter galopp sist. Holder han seg feilfri, er han med helt i toppen. 5 Sæter Oda går jevne fine løp hver gang. Står veldig fint til og kan fort ta årets første seier. 3 Sjøvoll Julius gjør stadig fremgang. Feilfritt kan han kjempe om en trippelplass. 2 Mellem Faksa satte ny rekord sist. Opp mot sitt beste er hun med i trippelkampen.

3. løp

10 Rambunctious Ravin har vært veldig god. Sist kjempet han veldig bra. Har fått langt tillegg. Med den rette reisen, er han med i seierskampen. 4 Whysofancy var veldig god sist. Står fint til. Kan hun spare speeden til slutt, er hun skummel. 5 Thai Apollo gikk på det jevne sist. Går nok fram med det løpet. Kan bli skummel. 7 Blackjack Bonanza står finere inne i løpet denne gang. Med det rette løpet kan han kjempe om en fin premie eller trippelplass.

4. løp

10 A.H. Svarten var veldig god sist. Står på langt tillegg og må han litt tur. Kommer han seg rett inn i løpet, er han med i seierskampen. 6 Uberg Odin er litt variabel. Opp mot sitt beste er han god nok til å vinne. 9 Hovtun Faks er også en bra hest. Var veldig bra sist, og opp mot sitt beste kjemper han langt fremme. 14 Hefti Maia har vært innom galoppen de to siste gangene. Holder hun seg til travet, har hun fart nok til å kjempe langt fremme.

5. løp

5 Kringler Viktor viste sist hvor god han er. Denne gang skal han hent 40 meter på gode hester. Normalt skal han vinne dette. 1 Gardin Trappa har bevist at formen er bra. Kommer hun seg til tet, kan hun lede lenge. 4 Villdensky har gjort mange fine løp. Blir det litt tempo i løpet, tjener han på det. 7 Silke Chasmina var ikke på topp sist. Er hun tilbake i rett slag, skal hun bli skummel til slutt.

6. løp

8 Indian Fanatic viste sist hvor god han er. Kan være litt vanskelig i volte. Kommer han seg feilfritt av gårde, kan han bli vanskelig til slutt. 5 Super Track var veldig bra i sin siste start. Er han i det samme slaget denne gang, kan han bli vanskelig å slå. 7 Europa var litt uheldig sist. Gangen før var hun veldig bra. Med den samme prestasjon kan hun fort kjempe om en trippel. 4 Bless You står veldig fint til. Er ganske rask ut og kommer hun seg foran kan hun bli farlig.

7. løp

1 Elite B.R rakk ikke helt fram sist. Nå er det sprint med autostart. Er veldig rask ut og kan lede hele veien. 2 Shocking Icon er en hedershest som alltid går gode løp. Er også rask ut, og med det rette løpet er han med i seierskampen. 5 Perfect King har ikke hvert helt på topp i det sist. Distansen er vel ikke til hans fordel. En trippel er målet, 6 Lady`s Blue News kan fort kjempe langt fremme med det rette løpet. Er ikke så rask i vei og må nok ha litt tur.

V65-forslag

V65-1: 4-8-11-10-2

V65-2: 7-5-3-2

V65-3: 10 Rambunctious Ravin

V65-4: 10-6-9-13

V65-5: 1-4-5

V65-6: 8-5-7

Kr 720.-

V5-forslag

V5-1: 10-4-5

V5-2: 10-6-9-13-3

V5-3: 1-4-5

V5-4: 8-5-7-4-10

V5-5: 1–2

Kr 450.-

Dagens Dobbel-forslag

DD-1: 1-4-5

DD-2: 8-5-7

9 rekker a kr 10.- = kr 90.-