Tilbragte høstferien innendørs. Nå vil de ut og håper at kulda setter inn

Fire dager med trening på innendørs skøytebane ga mersmak.

TROPPEN: Løpere, trenere og foreldre fra Harstad Skøyteklubb på høstsamling i Bjugn. Fra venstre: Simen Kviteberg, Merete Kind, Jøran Larsen, Ida Mari Mikkelsen, Kees Custers, Hans Myklevoll, Carmen Mayer, Mira Engen, Morten Engen, Lars Lian, Elise Lian og Miriam Kind. Front: Elias Vikan og Ole Andreassen. Kristian Lian var ikke til stede da bildet ble tatt. 

sport

I 2017 var det halleluja da Harstad Idrettsråd vedtok anleggsprioriteringen for fremtiden med et gedigent innendørs isanlegg med flerbruk også for turn og kampsport som hovedprioritet.

I høstferien fikk utøverne en smak på hvordan det kunne ha blitt hvis vedtaket sto ved lag og politikerne hadde tent på ideen. Ni utøvere, trenere og foreldre tok turen til Bjugn for å utøve idretten. I Fosenhallen fikk de sju treninger og ett treningsløp.