Landslagsskolen er straks i gang. Sjekk hvilke fotballjenter som er tatt ut

I overkant av 30 jenter er innkalt til høstens første treninger i fotballforbundets landslagskole.

EKSTRALAGET: Denne gjengen har benyttet seg av et ekstra treningstilbud lørdager. De fleste av dem er også innkalt til sonetrening. Bak fra venstre: Mathilde Tveten (Medkila), Mari Alsos Höglin (Medkila), Mathea Skjevling (Medkila), Anna Victoria Torbergsen (Medkila), Anna Bratsberg (Landsås), Dina Eggen (Brage Trondenes), Gina Birgitte Bjørvik (Landsås), Ida Øyen (Skånland) og Charlotte Hass (Medkila). Foran fra venstre: Lotta Bjørkmann Vikhaug (Landsås), Silja Ornum (Brage Trondenes), Frida Elise Nilsen Brodtkorb (Skånland), Siril Dons-Hansen (Landsås), Thea Christin Isaksen (Medkila), Agnete Jusnes Myrland (Landsås), Anna Karoline Vesterheim (Skånland) og Ingrid Ness (Brage Trondenes)  Foto: privat

sport

Sonetreninger er det første trinnet i landslagsskolen. Disse danner grunnlaget for videre uttak til kretssamlinger og senere kretslagskamper.

De mest talentfulle kan bli tatt ut til nasjonal talentleirer etter hvert. Et lokalt eksempel er nåværende 1.-divisjonsspiller Andrea Pålsdatter Hunstad i Medkila, som har vært på slike leirer både i fjor og i år.